Počitniško varstvo 2024 v Kranju

Iščete kakovostno počitniško varstvo za svoje otroke, kjer bodo lahko ne le uživali v poletnih dneh, temveč tudi gradili prijateljstva in odkrivali radosti narave? Naše počitniško varstvo otrok, namenjeno starostni skupini med 6 in 13 let, je ustvarjeno z namenom zagotavljanja izjemne izkušnje na prostem, v objemu obsežnega gozda.

Pri nas vaši otroci ne bodo le varni, temveč bodo tudi deležni raznovrstnih aktivnosti, ki spodbujajo njihov celostni razvoj. Skozi različne igre, športne dejavnosti in ustvarjalne projekte bodo krepili svoje socialne veščine ter razvijali ljubezen do narave.

V našem počitniškem varstvu otrok se trudimo ustvariti nepozabno doživetje, kjer se bodo otroci zabavali, učili in rasli v varnem okolju. Naša ekipa izkušenih pedagogov in animatorjev, da je vsak dan poln smeha, radovednosti in dogodivščin.

Poleg tega, da bodo vaši otroci deležni časa na prostem, bodo razvijali tudi pomembne življenjske veščine, kot so timsko delo, odgovornost in samostojnost. Prepustite nam skrb za vaše najmlajše in dovolite, da se njihovo poletje napolni z nepozabnimi trenutki v naravi. Poiščite zanesljivo počitniško varstvo za svoje otroke in ustvarite jim brezskrbne spomine, ki bodo trajali vse življenje.

počitniško varstvo otrok v kranju

Naše program je poln razburljivih aktivnosti, ki bodo otroke navdušile in spodbudile njihovo radovednost. Skozi pustolovščine v naravi bodo otroci odkrivali skrivnosti gozda, spoznavali rastline in živali ter bili pri tem kreativni in ustvarjali. Vsak dan bo prinašal nove dogodivščine, ustvarjalne delavnice, športne igre na prostem, naravoslovne eksperimente in kar nekaj prostega časa za nevodeno medsebojno igro, saj je prosta igra še kako pomembna, za zadovoljstvo otrok.

Naša ekipa bo poskrbela za varnost in dobro počutje otrok vse dni počitniškega varstva. Naša lokacija v koči ob gozdu nam omogoča udobne in varne prostore za različne dejavnosti. Prav tako bomo skrbeli za zdravo prehrano otrok z malicami in kosili, ki bodo vključevala sveže sadje, prigrizke in okusne obroke.

 

Počitniško varstvo- kaj bomo počeli?

Otroci bodo ustvarjali z glino in spoznavanju čudovitih alpak. Naš program poletnega varstva otrok v naravi je namenjen starosti od 6 do 13 let. Pridružite se nam in ustvarjajte nepozabne spomine v čudovitem okolju narave

Za otroke bo to čas, ko bodo ustvarjali nepozabne spomine, sklepali nova prijateljstva in razvijali svoje sposobnosti na edinstven način. Poleg tega boste starši lahko brez skrbi, saj boste vedeli, da so vaši otroci v varnih rokah, medtem ko se bodo imeli čudovito.

LOKACIJA: Besnica pri Kranju, koča ob robu gozda in travnika (točno lokacijo prejmete od prijavi)- ob koči je tudi potoček, kjer se bodo otroci lahko osvežili (zares mali potoček, kjer si je mogoče ohladiti le noge). :)

TERMIN: vsak dan med 7.30 in 17.00

17. julij - 21. julij 2023

24. julij -28. julij 2023

31. julij- 4. avgust 2023

Okviren dnevni načrt poletnega varstva

7:30 - 9:00: Prihod otrok in prosti čas za igro na gozdni jasi
9:00 - 9:30: Dobrodošlica in predstavitev dneva ter čas za malico
9:30 - 11:00:  Aktivnosti na prostem 
11:00 - 12:30: Učenje o naravi in raziskovanje gozda  
12:30 - 13:30: Kosilo 
13:30 - 15:30: Umetniške in ustvarjalne delavnice, naravoslovne eksperimenti in čas za prosto igro
15:30 - 16:00: Popoldanska malica 
16:00 - 1700: Zaključek dneva, prosti čas za igro na gozdni jasi

Na počitniškem varstvu bodo uživali otroci stari med 6. in 13. letom- prostora je le za 10 otrok.

Cena: Počitniško Varstvo za 1. otroka znaša 178€ (v primeru, da se varstva udeležita 2. otroka iz iste družine, dobite na ceno 20% popusta).

Možnost tudi obiska po dnevih: cena 36€ na dan.

Prijave: Preko obrazca OBRAZEC

Več informacij: Nika Škrjanec, 040 665 343, hello@smarty-kit.com