Kam z otroci poleti, ko ste v službi?

Kam z otroci poleti, ko ste v službi?

Poletje je čas brezskrbne zabave in raziskovanja za naše najmlajše. Da bi otrokom omogočili nepozabne počitnice, smo za vas pripravili posebno počitniško varstvo, namenjeno otrokom med 6. in 13. letom starosti.

Naša prednostna skrb je zagotoviti, da otroci uživajo v ustvarjalnih in aktivnih dejavnostih, ki spodbujajo njihove motorične sposobnosti ter krepijo domišljijo. Zato smo za vsak dan počitnic pripravili raznolike delavnice in aktivnosti, ki so zasnovane tako, da otroci odkrivajo in se učijo skozi igro ter se tako oddaljijo od zaslonov in telefonov.

Ena izmed naših posebnosti je, da bodo delavnice potekale na čudovitem travniku ob robu gozda. Naša koča je idealna baza, od koder bomo skupaj z otroki raziskovali naravo, se učili o rastlinah in živalih ter se zabavali v varnem okolju.

Ob koči je tudi mali potoček, kjer si bodo otroci lahko ohladili noge in se osvežili v vročih poletnih dneh. Naravno okolje bo spodbujalo otrokov občutek pripadnosti naravi ter jim omogočalo neposredno izkušnjo z njenimi lepotami.

Vaši otroci bodo pod strokovnim vodstvom našega izkušenega osebja preživeli poletje polno smeha, zabave in novih prijateljstev. Naše delavnice so prilagojene različnim starostnim skupinam, tako da bodo vsi otroci našli nekaj zase.

Pridružite se nam in omogočite svojim otrokom nepozabne počitnice brez skrbi, kjer bodo naš travnik ob robu gozda ter naša koča postali njihov drugi dom. Za več informacij o našem počitniškem varstvu ter možnosti prijave, si oglejte našo spletno stran ali nas kontaktirajte preko naših kontaktnih podatkov.

Skupaj ustvarjamo nepozabna otroška doživetja, kjer so igrače iz naravnega lesa le začetek. Pridite in odkrijte magijo poletnih počitnic v našem čarobnem okolju na travniku ob robu gozda!

Več informacij o poletnem varstvu: TUKAJ

Nazaj na blog

Pusti komentar